Post by inederiged on Feb 9, 2022 17:33:11 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Brothers in Arms™ 3 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Brothers in Arms™ 3 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ پول نامحدود تقلب می کند ▞▞▞
▞▞▞ Brothers in Arms™ 3 2022 version ▞▞▞
بازیش خوب و بی ایراده هرکه گفته خودش بده واون گوشی وسرور محل زندگیش
Brothers in Arms™ 3 آرکید ayf
سیستم کنترول ضعیفه و مراحل حیلی کوتاه . همچنین برای بازی که سینگل پلیر هست چه نیازی به نت داره . همین موضوع باعث هیشه که آدم شک کنه که این فقط یه گیم نیست و یه ابزار واسه جاسوسیه اطلاعاتگوشی هاست تا سبک زندگی و حتی کارهای روز مره و صلیقه های مردم رو زیر نظر بگیرن . میدونین که دولت ها با این اطلاعات چه بلاهایی سر مردم یه کشور میتونن بیارن . ابن شرکت ها از طریق این جور بازیا اطلاعات جم میکنن و با فروش این اطلاعات به سازمان های جاسوسی هم پول در میارن . واقعا این بازی نیاز به روشن بودن نت نداره
in arms3 - برادران جنگ یک بازی مهیج و اکشن برای کسانی که به بازی های نوع جنگی علاقه مند هستند و در آن اتفاقات جنگ جهانی دوم شبیه سازی میشود...
دانلود بازی +Brothers In Arms® 2: Global Front Free برای آیفون
بازیه خوب و رونیه
گیم پلی عالی و گرافیک عالی اما یک مشکل وجود دارد، بازیکنان P2W در چند نفره OP هستند. نیاز به رفع این بازیکنان جدید از این امر دلسرد می شوند و معمولاً توسط بازیکنان قدیمی یا بازیکنان P2W کشته می شوند. بنابراین من 2.5 ستاره است.
من این بازی را به توصیه یکی از دوستان دانلود کردم. با این حال، زمانی که به مرحله 3 "دفاع نهایی" فصل یک رسیدم، بازی از بارگذاری امتناع می کند. من دو بار بازی را حذف و دوباره نصب کردم و وقتی به مرحله 3 از فصل یک رسیدم باز هم لود نمی شود. من خیلی دوست داشتم بیشتر بدهم 🌟 اما مانده ام فقط یکی بدهم.
بد نیس فقط باید هی اسلحه ارتقاء بدی
جوایز برای تکمیل مراحل باید افزایش یابد و قیمت سلاحها و ارتقاءها بسیار بالاست و این کار را بدون خرید در برنامهها بسیار سخت میکند.
Brothers in Arms™ 3 आर्केड गेम wzkb
فروش اکانت سالمbia3،بدون هک،فول برقی*فول اسکیل*رنک20آنلاین.رنک1گلوبال.رنک1ایران*تمام اسلحه و مراحل باز شده.تلگرام Alireza_br993
حالت کمپین/داستان سرگرم کننده است و ارزش بازی را دارد. چند نفره خرابش میکنه این فقط کمپینگ ثابت تخم ریزی است. شما به معنای واقعی کلمه برای چند ثانیه دوباره اسپین می کنید و بارها و بارها مرده اید. مانند هر بازی چندلایه دیگری، چند نفره را با امتیازهای تخم ریزی تصادفی حل کنید و امتیاز بهتری دریافت خواهید کرد. مثلاً، آیا واقعاً سخت است که تلاش بیشتری برای تغییر این موضوع انجام دهید، وقتی همه بررسیهای دیگر شما از همین موضوع شکایت دارند؟
بازی های Gameloft [بایگانی] - انجمن تخصصی موبايلستان
سلام عاجزانه از سازنده خواهش میکنم نسخه جدید سازگار باندروید 8 رو ارائه کنه ممنون میشم
عالیست حال کردم دم تون گرم.
سلام بازی را نصب کردم ولی باز نمیشه و دیتا را دریافت کردم ولی نصب شده
حیف که میشن هاش سخته و اسلحه نیاز داری و نمیتونی بیاوری و مشکل وای فای هست باید با وای فای وار را شروع کنیم.
میدونم این بازی عالیه اما آیا کسی می تواند به من توضیح دهد که چرا دیگر نمی توانم آن را بازی کنم؟ هنگامی که من می خواهم در کمپین شرکت کنم، همیشه روی صفحه بارگیری گیر می کند و شما نمی توانید اینترنت من را مقصر بدانید. این فقط من هستم که از آن استفاده می کنم و اینترنت من سریع است
عالییییییییییییییییییییییییی
Brothers in Arms Road to Hill 30 | Game Shop Sharing
خوب
بازی خوبی است، در مورد اسلحه های جنگ ستارگان مطمئن نیستم تا حدودی نامناسب به نظر می رسد، اگر این یک بازی فقط با اسلحه های جنگ جهانی بود، 5 ستاره بود.
بازی دیگر پخش نمی شود. هنگامی که آن را شروع می کنید، پس از چند دقیقه متوقف می شود.
عالی بود منتهی بعد از بروزرسانی داره قاطی میکنه
Brothers in Arms 3 v1.4.9a دانلود بازی اکشن همرزمان برای اندروید
درجه یک عالی
این یک بازی زیبا است، خوب، پارک با اکشن، اما زمانی که می خواهید با گلد من خرید کنید، می گوید که شما آفلاین هستید یا حساب شما از دستگاه دیگری وارد شده است. این باعث می شود که بازی کم و بیش یک بازی کودکانه به نظر برسد
· 4 · 5.
یک بازی عالی تا زمانی که باید به معنای واقعی کلمه برای بهبودی هزینه کنید و نمی توانید آن را فقط با گیم پلی به دست آورید. پس چکمه را گرفت.
اکنون به من به روز رسانی را نشان می دهد و هر بار که سعی می کنم آن را در پلی استور به روز کنم به من نشان می دهد که آن را به آخرین نسخه به روز کرده ام چرا هنوز این را نشان می دهد ....Grrrrr
Brothers in Arms® 3 v1.0.0h – بازی برادران جنگ 3 اندروید + دیتا ! ... ۵.۰ است که ما در فارسروید مثل همیشه برای اولین بار
Silly Royale -Devil Amongst us Action suod
بازی خوبیه یعنی در نوع خودش عالیه
من فصل یک را تمام کردم اما هر زمان که سعی می کنم ماموریت های فصل دوم را انجام دهم، بازی خود به خود بسته می شود. لطفا سعی کنید آن Gameloft را تعمیر کنید.