Post by inederiged on Feb 9, 2022 18:06:39 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Chicken Gun ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Chicken Gun IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ koduoja begalinę ištvermę ▞▞▞
▞▞▞ Chicken Gun 2022 version ▞▞▞
Chicken Gun Action xgl
Chicken Gun Acțiune ynr
ši programa tapo dar blogesnė, dabar ji vėluoja. skelbimai rodomi ginklų kovos viduryje! tai šlykštu, po skelbimo tai LABAI VĖLAVIMAS. tai pablogėjo po kiekvieno atnaujinimo
Chicken Gun yra labai geras žaidimas, tačiau yra keletas problemų žaidime | pirma problema yra skelbimai | antra problema yra įsilaužėliai | įsilaužėliai mane suerzino, daug kartų mane nužudė, bet aš negaliu nužudyti | trečia – kai kurie naujinimų trūkumai | „Chalo Apps“ ištaisykite tai🙏🏼🙏🏼
Chicken Gun Acțiune ynr
Man patinka šis žaidimas, nes šis žaidimas yra toks įdomus, nes yra tiek daug žaidimo režimų, o mano mėgstamiausias žaidimo režimas yra komandos, bet tik problema yra malūnsparnis ir tankas, lėktuvas ir džipas, kad taip sunku nušauti, bet vis tiek. yra smagus žaidimas
Man patinka šis žaidimas, bet skyriau jam 3 žvaigždutes, nes turėtų būti kelių žaidėjų režimas
Chicken Gun Action xgl
Kai žaidžiu, mane vis išvaro iš serverio, tai blaško mane ir aš negaliu žaisti Kai tik šiek tiek pabūnu serveryje, mane išmeta į meniu ekraną, pataisykite tai
O Dieve!! Šis žaidimas yra labai šaunus, jie fotoaparatai, aš jam duosiu žvaigždučių penketuką⭐⭐⭐⭐⭐🌟💯 taip pat elitesquad yra lengvas, viskas, ką jums reikia padaryti, tai nužudyti monstrus ir gauti slaptas dėžes ir eiti į malūnsparnį, kad gautumėte 89 monetas
Nesmone bet iškart nužudo😒
Man patinka žaisti! bet dažniausiai žaisdama programa atsikuria pati, todėl turiu vėl ir vėl įeiti, kad sužaisčiau rungtynes
Scary Teacher 3D הדמיה ztw
Gun Pro 100000000000 /10
Šį žaidimą lengva valdyti, jis smagus saugiai prisijungus ir galite žaisti bet kur, kur šis žaidimas yra nuostabus...
Sveiki, Phillip'as ir aš myliu galiu redaguoti valdiklius paprastas nuorodos numeris, skirtas naudoti kitu laiku, kad gautumėte naujausias technologijas ir likusį metų laiką bei puikiai praleistumėte laiką roko stiliumi ir mano mėgstamiausiu maisto mokslu prieš kelias dienas pamoka pas Freddy's Turiu naujų žinučių žinutė aa stick to ra geras drop Shadow
Man patinka šis žaidimas, panašus į sumuštinius, bet geriau gali vairuoti, statyti ir nusipirkti naujų drabužių, žaisti žaidimą ir uždirbti monetų kiekvieną kartą žaisdamas. Man patinka šis žaidimas kaip joks kitas žaidimas, išskyrus dvi savaites.
Negaliu parsisiųsti žaidimo bcoz of the gravitation in the earth
Žaidimas buvo įdomus, bet kodėl tekstūros buvo pavogtos iš „Minecraft“. Be to, šiame žaidime yra daug iškirpimų ir nebuvo pakankamai nustatymų. Bent jau sukurkite originalias tekstūras, ištaisykite klaidas, pridėkite daugiau nustatymų ir tikriausiai gaukite geresnį žaidimo šriftą bei pavadinimą.
Žaidimas šiuo metu yra mano mėgstamiausias žaidimas, jis tikrai tikrai labai šaunus, todėl skyriau jam penkias žvaigždutes, nes man patinka įvairūs žaidimo režimai ir viskas, tai tiesiog nuostabus darbas, kad šis žaidimas yra geriausias žaidimas, kurį kada nors žaidžiau. geras darbas, bet yra vienas dalykas, kurį reikia sumažinti, kai žiūrite reklamą, tiesiog padarykite tai kaip 100 monetų, kurias mes žiūrime, ir tai būtų puiku, ir tai viskas, ko aš tikrai noriu, taip, bet ačiū, kad padarėte šį žaidimą tikrai tikrai linksmą.
Jame yra skelbimų, kai žaidžiate žaidimo viduryje, tai toks kvailas ir kvailas, jei galėčiau, įvertinčiau 0 žvaigždučių, nes jie nekenčia žaidėjų. Per daug kvailų skelbimų, padarykite taip, kad būtų mažiau skelbimų, kad negautumėte skelbimų žaidimo viduryje.
Nebūčiau pažymėtas žvaigždute, bet yra daug nesklandumų 1 einantis tiesiai per žemę 2 jėgos laukai, kurie neleidžia šaudyti į priešus 3 teleportuoti mane tiesiai į nerštą be jokios priežasties 4 atsitiktinai miršta, tai pataisykite, prašau, ar gali būti toks išgyvenimo režimas kaip zombis Apokalipsė būtų smagu:D
Oho, šis žaidimas yra šaunus! Tačiau prašome nuolaidų ginklams, pavyzdžiui, 1990 m. ginklui ir 1150 ginklui, taip pat Pridėkite režimą „No Kill“ ir draugą, pridėdami „Paskutinis, žudykite botą“ režimą Ačiū, atnaujinęs įvertinsiu tai 5 žvaigždutėmis
Geras žaidimas man patinka, bet nėra teisingas, kiti yra įsilaužėliai, todėl vertinu 3 žvaigždutes, jei pašalinate įsilaužimą vištienos ginkle, duosiu 4, bet jei pašalinate triktis ir nėra įsilaužimų, skiriu 5
Ech, geras žaidimas, bet norėtųsi, kad duomenys būtų sutaupyti kitaip, nei būtų malonu.
Nuostabus žaidimas. Turiu visus ginklus. Laukiu nesulaukiu kito atnaujinimo! Redaguoti: kai aš darau 1/1 žaidėjo žaidimą, žmonės vis tiek prisijungia. Ar galite tai pataisyti arba pridėti atskirus serverius, kuriuose galite įkelti žaidimą ir niekas neprisijungti?
Šis žaidimas yra labai juokingas, bet palaukite, šis žaidimas yra juokingas, bet dabar atnaujinimas atėjo ir tas atnaujinimas yra lenktynių režimas
Chicken Gun Hành động mwli
šis žaidimas yra nuostabus!👍 bet kodėl aš jį įvertinau 4 žvaigždutėmis, nes negalime naudoti medikits, kai esame sugadinti ir negalime pasukti elemento, nes norime, nes nėra visiškai besisukančios sistemos, prašome ją pridėti👌
Tai puikus žaidimas. Nėra jokio atsilikimo. Atnaujinimai nėra labai dažni. Galite įdėti be galo daug visko ir jums nereikia pirkti visų automobilių. Žaidimas suteikia jums keletą automobilių ir ginklų. Bet 3 žvaigždutės, nes jei kartais prisijungsi prie draugų, tai atsitiktinai tave išmes iš žaidimo. Prašau pataisykite ir gausite 5 žvaigždutes
Negaliu atnaujinti šio kvailo žaidimo, pavyzdžiui, kodėl
Viskas gerai 👍 bet aš ir mano brolis tai žaidžiame 😅
Labai gražus žaidimas, kuriame daug įsilaužėlių
Tyty
Tai puikus žaidimas, bet ar galėtumėte į kitą atnaujinimą įdėti vandens ir robotų, taip pat šalmą, kitą dujokaukę ir galbūt „Camaro“ ir „Corvette“, kurie būtų puikūs
Geras žaidimas, bet ar galite pridėti daugiau reaktyvinių naikintuvų ir naujas atnaujinimas sujaukė 👹 ò_ó
Yra gedimas, kai per daug naudosime peilį, tai mane sugadintų ir nužudytų, taip pat pašalinkite modifikacijas ir įsilaužėlius, nes jie mane nužudo, o aš pralaimiu, taip pat pridėsime funkciją, kur galėtume paimti medikus ir į lavos žemėlapį. mes mirštame kiekvieną kartą, kai atsiranda nė vienas priešas, manęs nenužudė, pridėkite daugiau dalykų, patobulinkite ir ištaisykite klaidas
Man labai patinka šis žaidimas, bet turiu nemažai problemų. Kartais ne reguliariai, bet kai išimu snaiperį (atsitinka su bet kuriuo), šaudymo mygtukas dingsta. Ir tai tampa tikrai erzina, taip pat kai kurios kitos klaidos, taip pat kai bandau išneršti transporto priemonę, ji taip pat neerzina ir taip pat erzina. Jei galėtumėte tai pataisyti, būčiau labai dėkingas. Ačiū. 😁
Šis žaidimas yra labai geras, bet aš siūlau, kad Mele ginklai galėtų pataikyti į priešą
žaidimai, kurie gali sukelti automobilius Bonnerup blokuoja šlamštą ant grindų, jis dingo blokai ir jūs paspaudžiate šį mygtuką, jūs žiūrite aukštyn ir galite skristi į dangų, yra tik vienas blogas dalykas šiame žaidime yra mano telefono trikdžiai. tikriausiai dėl to, kad mano telefonas senas
Trūksta visą laiką ir nepakanka žaidimų platformų
Sveiki, mieli kūrėjai.. šis žaidimas buvo epiškas kelių žaidėjų smėlio dėžės tekstūra ir viskas, ko tikimasi įsilaužėliai, įsilaužėliai sugadina žaidimą, geriau būtų pridėti modifikaciją arba administratorių, arba įsilaužimą apsaugantys įsilaužėliai sukelia tgis žaidimo žemą įvertinimą besidr pridėkite keletą nuomonių įrankių grafika, garsas, valdikliai ir dar daugiau, taip pat galite pridėti šešėlį, žaidimas atrodytų įspūdingai, pridėkite tikroviškų skudurų lėlių ir papuoškite vištą, kad ji atrodytų kaip pelėda, būtų smagu, tiesiog pridėkite šį naujinimą, neskubėkite dabar.
😑 Nuobodu. Kai aš naudoju robotą, drakoną ir visus jie puola mane, o ne kitus
Suteikčiau 5 žvaigždutes, jei pavyktų užkirsti kelią Cheater.
Visko per daug
pls prisijungti negali prisijungti
Labai smagu, kad jis turi gerą valdymą, bet norėčiau, kad būtų modifikacijų, manau, būtų puiku, jei galėtumėte tai padaryti, ačiū
Šiukšliadėžė
Puikus žaidimas, man patinka tai, kad galite šaudyti ta kryptimi, kuria galite, nes dažniausiai žaidimuose to nedarome
Jo iš tikrųjų geras k, kaip ten nėra šūvių į galvą, bet kaip tai labai malonu ita gg
Yra triktis, kuri atsitiktinai teleportuoja objektus, o INTERNETINIO ŽAIDIMO metu yra tiek daug skelbimų! Pataisykite tai, prašau.
Žaidimas sako atnaujinti, bet visiškai neprasideda. Sulaužytas.
Turiu pasiūlymą, ar galite priversti zombius duoti jums penkias monetas, kai juos nužudysite
Oho! Tai geriausias žaidimas, taip pat duokite man ginklus nemokamai!
Žaidimas vėluoja, atrodo, kad jis buvo sukurtas per vieną dieną, todėl grafika yra geresnė, o kai šaudote didžiąją laiko dalį, ginklas nepadaro žalos